Contact met Eurlicon

Wilt u meer weten over onze adviesdienstverlening? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor liftadvies of ondersteuning bij nieuwbouw, renovatie of modernisering? Neem dan gerust contact met ons op!

Eurlicon

Klaprozenweg 75 C
1033 NN  Amsterdam
Postbus 36084
1020 MB  Amsterdam
+31 (0)20 - 494 27 40
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.eurlicon.nl

Locatie

Het kantoor van Eurlicon bevindt zich in Amsterdam Noord, in een markant kantoorgebouw aan de NDSM-werf; strategisch en centraal gelegen ten opzichte van de ringweg A10 en de A8, en nabij het centrum van Amsterdam. Ons kantoor bevindt zich op de 2e verdieping van het pand.

Bereikbaarheid eigen vervoer

Via de afslag S116 en S118 aan de ringweg A10-Noord is het gebouw binnen enkele minuten te bereiken. Vanuit het centrum van Amsterdam is de locatie goed bereikbaar via de IJ-tunnel. Voor bezoekers is in de buurt parkeerruimte beschikbaar (betaald), bijvoorbeeld op 2 minuten loopafstand, op het parkeerterrein tegenover het HEMA hoofdkantoor.

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Het kantoor is met een rechtstreekse busverbinding lijn 391 of 394 (beiden richting Zaandam) vanaf het Centraal Station Amsterdam in 10 tot 15 minuten bereikbaar. Tevens kan men de NDSM-Werfveer richting NDSM-Werf nemen vanaf Amsterdam CS. In circa 10 minuten (vertrek iedere 15/30 minuten) is men aan de overzijde, waarna het kantoor na zo´n 7 tot 10 minuten lopen te bereiken is.


Kantoor Klaprozenweg 75 vanaf de weg gezien


Entree Klaprozenweg 75