Slimme renovatie van uw oude lift begint met Eurlicon

Neemt het aantal storingen aan uw lift schrikbarend toe? Komt uw oude lift niet meer door de keuring? Voldoet uw huidige lift niet aan de nieuwste arbo-eisen of de gewijzigde bestemming van het gebouw? Dan is renovatie, modernisering of aanpassing noodzakelijk! Maar waar begint u, en wat zijn de juiste beslissingen? De liftadviseurs van Eurlicon ondersteunen u graag hierbij.

Een kritisch oordeel over renovatie of modernisering

Een goed advies begint volgens Eurlicon met een objectieve controle. Uw liftonderhoudsfirma kan aangeven dat renovatie nodig is, maar hoe groot is de urgentie daadwerkelijk? De adviespraktijk van Eurlicon leert dat onderhoudsbedrijven doorgaans te snel volledige renovatie aanraden.

Van oude lift naar toekomstbestendige lift

Een renovatie is hét moment om vooruit te kijken, vinden wij bij Eurlicon. Blijkt vervanging of modernisering noodzakelijk, dan kijken wij niet alleen naar wat er nu nodig is, maar ook naar wat de toekomst aan technische aanpassingen vraagt. Zo voorkomt u dat u nu renoveert en straks weer moet moderniseren.

Uw steun en toeverlaat in het renovatietraject

Er is veel technische en marktkennis nodig om een renovatie of modernisering te kunnen aanbesteden, begeleiden en beoordelen. De liftadviseurs van Eurlicon staan u in dit proces graag bij. Wij verzorgen, indien gewenst, alles van het bestek tot en met de controle bij oplevering. Zo krijgt u een gerenoveerde lift die aansluit op uw wensen èn de wettelijke eisen. En dat tegen een prijs die zo scherp mogelijk is.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over begeleiding bij renovatie, modernisering of vervanging van uw lift. Eurlicon heeft natuurlijk ook alle expertise in huis om de renovatie of vervanging van roltrappen, gevelinstallaties en dakbeveiliging te begeleiden.