Eurlicon is verhuisd

Eurlicon is verhuisd naar de Klaprozenweg 75 te Amsterdam. Het nieuwe kantoor van Eurlicon bevindt zich in een markant kantoorgebouw aan de NDSM-werf; strategisch en centraal gelegen ten opzichte van de ringweg A10 en de A8, en nabij het centrum van Amsterdam.

Nieuw kantooradres

Vanuit onze nieuwe werkplek adviseren wij u zoals vanouds op het gebied van liften, roltrappen en gevelinstallaties. Graag helpen wij u om weloverwogen keuzes te maken bij uw aankoop, renovatie, onderhoud en beheer van uw liften en andere installaties. Het team van Eurlicon heet u van harte welkom op het nieuwe kantoor.

Eurlicon

Klaprozenweg 75
1033 NN  Amsterdam
Postbus 36084
1020 MB  Amsterdam
+31 (0)20 - 494 27 40
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.eurlicon.nl

Bereikbaarheid eigen vervoer

Via de afslag S116 en S118 aan de ringweg A10-Noord is het gebouw binnen enkele minuten te bereiken. Vanuit het centrum van Amsterdam is de locatie goed bereikbaar via de IJ-tunnel. Voor bezoekers is (beperkt) gratis parkeerruimte beschikbaar.

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Het kantoor is met een rechtstreekse busverbinding lijn 391 of 394 vanaf het Centraal Station Amsterdam in circa 12 minuten bereikbaar. Tevens kan men de NDSM-Werfveer richting NDSM-Werf nemen vanaf Amsterdam CS. In circa 10 minuten (vertrek iedere 15/30 minuten) is men aan de overzijde, waarna het kantoor in ongeveer 7 tot 10 minuten lopend te bereiken is.

 
Kantoor aan de Klaprozenweg vanaf de straat gezien


Entree Klaprozenweg 75 te Amsterdam