Nieuwbouw blijft krimpen, aanbestedingen Eurlicon stijgt.

Cijfers van het CBS geven aan dat de nieuwbouw blijft krimpen. De totale bouwsom van nieuwe opdrachten welke ontvangen zijn door architecten is in drie jaar tijd bijna gehalveerd. Ten opzichte van 2010, waar het indexcijfer op 100 gesteld was, bedraagt dit cijfer nu 53,2. Vergeleken met de jaren voor 2010 is dit een verder dalende lijn. (© Centraal Bureau voor de Statistiek, Den Haag/Heerlen 11-7-2013).

Voor Eurlicon is dit net als voor alle andere bedrijven die deel uitmaken van het nieuwbouwproces geen positieve ontwikkeling. Toch groeit het aantal aanbestedingen binnen de nieuwbouw voor Eurlicon de afgelopen periode sterk.

Projectontwikkelaars en bouwbedrijven worden graag onafhankelijk van liftaanbieders geadviseerd. Door de krimping van de markt is een absolute grip noodzakelijk en wil men niet voor verrassingen komen te staan. Heldere afspraken en een goede prijs-kwaliteitverhouding voor aanschaf van nieuwe liften was altijd al belangrijk, maar dankzij Eurlicon wordt er steeds meer rekening gehouden met voorwaarden van onderhoud en beheer, zodat een verantwoorde keuze gemaakt kan worden voor het economisch meest gunstige product.

Een onafhankelijk adviesbureau zoals Eurlicon kan daarom veel betekenen. Bij aanschaf maken wij een uitgebreid vergelijkingsoverzicht van verschillende aanbieders afgestemd op uw situatie, rekening houdend met continuering op lange termijn. Zodoende bieden wij het best denkbare beheerspakket voor uw liftinstallaties.

Door jarenlange ervaring en een continue verbeterproces weten wij hoe liften vanaf de aanschaf tot het einde van de levensduur beheerd moeten worden. Klanten zien de meerwaarde en waarderen dat. Dit blijkt wel uit het feit dat we in een krimpende markt aan het groeien zijn.