Slim liftonderhoud tegen lagere kosten begint met Eurlicon

Als het gaat om onderhoud of beheer van uw lift, kan een kritische blik veel opleveren. Want een onderhoudsbedrijf handelt niet altijd in uw belang. Is de service van de onderhoudsfirma wel voldoende? Zit het onderhoudscontract goed in elkaar? Zijn de hoge kosten aan de lift en de frequentie van storingen wel normaal? En wat zijn in de markt de gemiddelde kosten voor onderhoud aan liften? De liftadviseurs van Eurlicon beantwoorden deze vragen graag voor u.

Het beste onderhoud en beheer van uw lift tegen lage kosten
Met LiftAssist van Eurlicon kiest u voor een objectief advies over beheer en onderhoud van uw lift. Onze liftadviseurs helpen u bij het aanbesteden en controleren van het onderhoudscontract van uw lift. Ze kennen de markt goed en zijn helemaal op de hoogte van de geldende wetgeving. In nauwe samenspraak met u zorgen we een goed beheer van uw lift. Zo verlengt u de economische en technische levensduur van de lift en minimaliseert u de kosten voor onderhoud van uw lift.


Scherpe afspraken over het onderhoud van uw lift

Met uw keuze voor LiftAssist kiest u niet alleen voor duidelijke onderhoudscontracten tegen een scherper tarief, u maakt ook duidelijk dat u uw verantwoordelijkheid als goed huisvader uiterst serieus neemt. Daarbij zorgt Eurlicon voor het bewijs: we controleren de uitvoering van het onderhoudscontract en u ontvangt periodiek rapportages over de prestaties van uw lift. Zo is liftbeheer een hele zorg minder en u bespaart nog op de kosten ook!


Meer weten?

Welk merk lift u ook heeft – bijvoorbeeld Mitsubishi, Schindler, Otis, Kone, ThyssenKrupp, All-in Liften of Lödige – Eurlicon zorgt voor kwalitatief goed onderhoud tegen een scherpe prijs. Neem voor meer informatie contact met ons op of lees meer in onze LiftAssist-folder. Eurlicon heeft ook de expertise om u te adviseren bij het onderhoud van roltrappen, gevelinstallaties en dakbeveiliging.