Eurlicon is verhuisd!

Nieuw kantooradres

Per 13 november 2017 is het kantoor van Eurlicon gevestigd in het door Vasco Da Silva Architecten ontworpen bedrijvencomplex ‘Kaap Noord’ gelegen aan de Asterweg 19, op bedrijventerrein Buiksloterham/Papaverweg in stadsdeel Amsterdam-Noord.

Lees meer

Vacature Technisch Adviseur

Eurlicon zoekt per direct twee:

Technisch Adviseurs (fulltime)

te Amsterdam en Amersfoort

Met helder onderbouwde liftadviezen help je klanten om weloverwogen keuzes te maken bij de aankoop, renovatie, onderhoud en beheer van transportinstallaties. Objectiviteit staat hierbij voorop.

Lees meer

Slim liftonderhoud: focus op gebruik en cruciale onderdelen

Winst voor klant, maar ook voor onderhoudsfirma

Bij onderhoudsbeurten controleren veel monteurs met een standaardchecklist de liftinstallatie. Focus op specifieke cruciale onderdelen en afstemmen van het onderhoud op de aard van het gebruik van de lift is veel slimmer.

Lees meer

Liften in parkeergarages, waar moeten eigenaren op letten?

Om parkeergarages openbaar toegankelijk te maken zijn in bijna elke parkeergarage liften aanwezig. Aangezien er jaarlijks zo'n 47.000 Nederlanders* vast komen te zitten in liften is het niet geheel ondenkbaar dat dit in een parkeergaragelift is. Hoe hebben parkeergarage-exploitanten liftbevrijdingen geregeld? En waar moet je als eigenaar op letten?

Lees meer

Deelnemen aan een kosteloze workshop Slim Liftbeheer?

Hoe kunt u uw liftbeheer beter regelen? En hoe zorgt u ervoor dat het onderhoud van uw lift goed is? Het beheren van liften vraagt om veel kennis van lifttechniek en wetgeving over liften. Daarnaast is voor een goed begrip van onderhoudscontracten, offertes en keuringsrapporten ook inzicht nodig. Eurlicon helpt lifteigenaren en facilitair beheerders graag op weg met de gratis workshop Liftbeheer.

Lees meer